Digital garnsafari 2020

Velkommen til sommerens største garnsafari! For mange blir det norsk sommerferie i år, så hvorfor ikke legge inn noen ekstra stopp på veien og bli med i trekningen av flotte premier?

Vi er en stor gjeng med garnbutikker (se liste på instagramkontoen @digitalgarnsafari2020 eller facebookgruppa digital garnsafari 2020), og vi er klare for å fylle sommeren din med glede og garn. Garnsafarien går fra 19.juni og helt frem til 31.august.

Det vil bli takeovers på Instagram (@digitalgarnsafari) og Facebook av de garnbutikkene som har sin dag, så følg med! En vanlig garnsafari går man gjerne i grupper og besøker nærliggende butikker, men i denne digitale garnsafarien kan du besøke en eller flere av butikkene, poste et bilde av besøket ditt med et innlegg på facebookgruppa, eller lineært på Instagram med #digitalgarnsafari2020 og/eller #norskgarnsafari2020. Et innlegg her eller bilde på Instagram fungerer som et lodd og du er med i trekningen av et premiebonanza du aldri har sett før (trenkningen skjer 31.aug, halvparten på Instagram og halvparten på Facebook)!

Kommer du innom i butikken på garnsafari får du 10% på ett kjøp fram til 31.august. Vi setter stor pris på om du også merker innlegget ditt med #tostrikkedamer, da er vi sikker på å få det med oss!

PS! Husk også å gi beskjed om at du er med på digital garnsafari når du kommer innom!

Nyhetsbrevpåmelding

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×