Kontaktinformasjon

TO STRIKKEDAMER AS
Sjødalsveien 24, 5305 Florvåg, Norge
Telefon: +47 90682750
Epost: post@todamer.no
Org.nr: 919 074 175 MVA

Vi ber om forståelse for at vi ikke alltid rekker å ta telefonen.
Vi gjør alt vi kan for å besvare alle e-poster innen 24 timer (på ukedager), MEN i spesielt travle perioder, kan det  ta lenger tid. Ekspedering av kunder/pakking ordrer vil ALLTID ha 1. prioritet.

Ved henvendelse som gjelder nettordrer, er det VIKTIG at du refererer til webordre nr. Dersom vi må bruke ekstra tid på å finne frem til en ordre, kan det resultere i at andre kunder må vente et døgn ekstra på å få varene sine.


Vår intensjon er å tilby en funksjonell nettbutikk som tilfredsstiller nett-kundens behov. Samtidig ønsker vi å tilby våre lokale kunder den hjelp og service  en faghandel skal ha. 

KUNDEFORDELER
Dersom du registrerer deg som kunde, vil du kunne motta våre nyhets e-poster. (Du kan fint registrere deg uten å handle, og du kan selvfølgelig også handle uten å registrere deg)
Er du registrert som kunde og ikke ønsker å motta nyhetsbrevene, kan du enkelt slette deg fra dette ved hjelp av en lenke neders på nyhetsbrevet.

BUTIKKUTSALG 
Vi ønsker velkommen til å handle over disk alle hverdager mellom kl 10 og 15. Har du ikke mulighet til å komme innom i åpningstiden er det bare å ta kontakt så finner vi en løsning.
Fra tid til annen, kan det også være åpent lager til andre tider. Dette vil bli annonsert på vår FB-side.
D
u vil alltid møte en person med høy kompetanse som kan hjelpe deg med de fleste spørsmål innen strikking og hekling, samt problemer knyttet til mønstre fra våre leverandører.

ØNSKER DU Å BESØKE OSS UTENFOR ÅPNINGSTIDEN
Dersom grupper/lag eller foreninger har lyst til å besøke oss, er dere velkommen til å ta kontakt for å gjøre en avtale om dette.

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden

Nyhetsbrevpåmelding

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×