Vår butikk

Vi er selvfølgelig glade og taknemmelige for at du benytter deg av strikke-nettbutikken vår, men har du anledning - så setter vi utrolig stor pris på å se deg i butikken.

Her kan du komme for å ta på, kjenne på og lukte på alt det deilige garnet, og selvfølgelig la deg inspirere av alle regnbuens farger.
Du kan sitte ned i fred å ro å bla i oppskriftshefter, eller du kan få hjelp hvis det er noe du står fast i i arbeidet ditt.

Hos oss kan du også se/prøve en mengde modeller som er ferdig strikket.

To Damer AS sitt butikkutsalg ligger i Florvåg (senter), på Askøy utenfor Bergen. Her har vi et 130 kvaderatmeter stort lokale med garn fra gulv til tak.
Det er rikelig med gratis parkering og det tar bare ca 20 min ut til oss fra Bergen sentrum.

Annenhver tirsdag har vi åpent hus. Da åpner vi dørene igjen kl 2000, og har åpent til siste mann har gått hjem. Dette er en fin anledning til å kose deg med hobbyen din sammen med likesinnede, eller til å gjøre innkjøp til dine prosjekter dersom du finner det vanskelig å få til dette innenfor normal åpningstid.
Har du forresten lest boken "Fredagsstrikkeklubben"? Det er litt sånn hos oss også.

Neste strikkekveld er tirsdag 17.september.  Blir vi nødt til å kansellere, vil vi skrive en melding om det her, samt at vi vil poste et innlegg om det på vår FB-side.
VI ER HER FOR DEG, og skal gjøre vårt ytterste for at du skal ha en god opplevelse hos oss.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×